Villa Romantica Naxos

VILLA ROMANTICA

Villa Romantica Naxos

Όροι & Προϋποθέσεις

Καλώς ήλθατε στη Villa Romantica

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις, περιγράφουν τους κανόνες και τους κανονισμούς για τη χρήση της ιστοσελίδας villaromantica-naxos.gr και τη διαμονή σας στη Villa Romantica.

Βασικοί Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Όλες οι τιμές που αναγράφονται στις κρατήσεις των διαθέσιμων χώρων, αφορούν τα 3 διαφορετικά χρονικά διαστήματα της τουριστικής περιόδου (υψηλή, μεσαία & χαμηλή) και αναφέρονται σε κόστος ανά διανυκτέρευση.
 • Σε περιπτώσεις που η κράτηση συμπεριλαμβάνει, εκτός των ενηλίκων, παιδί κάτω των 12 ετών, υπάρχει ημερήσια επιβάρυνση 10 ευρώ, που συμπεριλαμβάνει πρωϊνό και που το επιπλέον κόστος της κράτησης, καταβάλλεται κατά την άφιξη.
 • Όταν πραγματοποιείται η ηλεκτρονική κράτηση, προκαταβάλλεται το 1/3 του συνολικού κόστους, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Η εξόφληση του υπολοίπου, πραγματοποιείται επίσης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μια (1) ημερολογιακή εβδομάδα πριν την άφιξη.
 • Όλα τα πιθανά τραπεζικά έξοδα των καταθέσεων, αφορούν τον πελάτη.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός (1) ημερολογιακού μήνα πριν την προγραμματισμένη άφιξη, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται.
 • Αν η ακύρωση της κράτησης πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) ημερολογιακού μήνα πριν την προγραμματισμένη άφιξη, τότε η προκαταβολή επιστρέφεται στον υποψήφιο πελάτη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 • Κατά τον έλεγχο διαθεσιμότητας που πραγματοποιείτε για συγκεκριμένες ημερομηνίες στην κάθε κατηγορία δωματίων, το Σύστημα Κρατήσεων εντοπίζει για την τελική κράτηση όποιο δωμάτιο της κατηγορίας είναι διαθέσιμο για εκείνη την περίοδο και όχι αναγκαστικά κάποιο συγκεκριμένο δωμάτιο της κατηγορίας.

COVID-19

 • Η Villa Romantica, πέραν της αλλαγής των κλινοσκεπασμάτων και της καθαριότητας που πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση σε όλους τους χώρους της, φροντίζει για την τήρηση όλων των επίσημων κανόνων υγιεινής και προστασίας σχετικά με την covid-19. Όλο το προσωπικό της είναι εμβολιασμένο και όλοι οι πελάτες της είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν τα ανάλογα διαπιστευτήρια που θα τους ζητηθούν κατά την άφιξή τους καθώς και την τήρηση όλων των σχετικών κανόνων από την πλευρά τους κατά τη διαμονή τους.
  Η μη τήρηση αυτών των κανόνων, μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της διαμονής ή/και άρνηση χρήσης των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 • Προσωπικά στοιχεία των πελατών, όπως όνομα, διεύθυνση, ηλικία, φύλο, εθνικότητα, αριθμός ταυτότητας/διαβατηρίου, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λπ., αποτελούν προσωπικά δεδομένα και η επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την εχεμύθειά της για το απόρρητό τους. Τα στοιχεία αυτά δεν μεταβιβάζονται σε κανέναν οργανισμό, φορέα ή πρόσωπο, παραμένουν στην επιχείρηση για όσο ορίζει ο νόμος και στη συνέχεια καταστρέφονται.

Επιμέρους Όροι Διαμονής

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής και άνετη διαμονή όλων των επισκεπτών, πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθοι κανόνες. Η μη τήρησή τους, μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της διαμονής ή/και άρνηση χρήσης των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος.

 1. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιών σε εξοπλισμό ή σε εξαρτήματα των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει στον πελάτη το πλήρες κόστος επιδιόρθωσης ή αντικατάστασής τους.
 2. Για την αποφυγή πυρκαγιάς, απαγορεύεται το κάπνισμα εντός των δωματίων και στους χώρους που σερβίρεται το πρωινό.
 3. Ο εξοπλισμός όλων των δωματίων προορίζεται αυστηρά και μόνο για όσους διαμένουν στο συγκρότημα.
 4. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση αντικειμένων από τις σταθερές τους θέσεις στα δωμάτια ή στους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς άδεια.
 5. Δεν επιτρέπεται η εισαγωγή μέσα στους χώρους του συγκροτήματος υλικών που εκπέμπουν δυσάρεστη μυρωδιά, όπλων, εκρηκτικών, εύφλεκτων υλών και άλλων πραγμάτων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια όσων διαμένουν στο συγκρότημα.
 6. Δεν επιτρέπονται δυνατοί θόρυβοι, όπως φωνές, μουσική, τραγούδια κ.λπ. που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν τους υπόλοιπους συγκατοίκους του χώρου.
 7. Για προσωπικά αντικείμενα που έχουν αφεθεί σε κοινόχρηστους χώρους και έχουν χαθεί, η επιχείρηση δεν φέρει καμμία ευθύνη.
 8. Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση / βιντεοσκόπηση άλλων ενοίκων εντός του συγκροτήματος ή εντός των δωματίων, που μπορεί να ενοχλήσουν, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.